Какво не знаем за сглобяемата къща?

Когато сте изправени пред необходимостта да си закупите жилище, необходимо условие е да проучите внимателно пазара, за да направите най-добрата инвестиция. Много от нас живеят в заблудата, че могат да избират само между тухлено или панелно жилище. Освен монолитно строителство обаче съществува и далеч по-иновативна алтернатива и тя е сглобяемата къща в evtindom За да направите информиран и мотивиран избор за новия си дом, трябва да си отговорите на въпроса:

Какво не знаем за сглобяемата къща?

На първо място сглобяема къща не е означава временна неустойчива постройка, а точно обратното. Сглобяемата къща е равностоен конкурент на всяко жилище от традиционното строителство, а разликата е в техниката на изпълнение. Тези къщи се изпълняват чрез така нареченото сухо строителство и понеже това е модерна строителна практика спестява на изпълнителя редица допълнителни разходи за материали и работна сила, което на свой ред ви дава възможност да се сдобиете с дом на преференциална цена.

Използват се екологични материали, напълно безвредни за околната среда и човека, които имат много високи показатели при пожароустойчивост и енергийна ефективност. Сглобяемата къща предлага вариативност в екстериорния дизайн, а това означава – уникалност и стил.

Какво не знаем за сглобяемата къща?

Сглобяемите къщи заемат изключително голям процент от строителния бизнес в САЩ и със сигурност сте виждали не една и две такива къщи в американски филмови продукции. Много вероятно е да сте виждали и такива къщи у нас, но да не сте го осъзнавали, защото те по нищо не се различават от традиционното строителство като изключим естетически издържания външен вид и по-ниската цена.

От evtindom с предварителна уговорка предлагат на бъдещите си клиенти посещение на изпълнени от тях проекти, защото от фирмата работят при коректни и прозрачни условия като съблюдават качеството на строежа от началото до последната четка боя! Разгледайте сайта им и преценете сами дали сглобяемата е инвестиция,която си заслужава.

Публикувано в Къщи с етикети , . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.