Къде да намерим голямо разнообразие от матраци онлайн?

Знаете ли, че думата „матрак“ произлиза от арабски и означава „нещо захвърлено на пода“.

Навлиза в Европа през далечния 13 век през латински и значението й се променя в „меко одеяло, на което може да се лежи“. Променят се и самите матраци и доказателство за това са все по-новите модели, между които можем да избираме. Онлайн магазинът intershop за матраци може да се похвали с едно от най-силно развитите сътрудничества с големите производители в бизнеса с матраците. На сайта им може да намерите много и различни модели, които да задоволят нуждите и предпочитанията на всеки клиент. Не на последно място трябва да се спомене и фактът, че цените са доста по ниски от тези, които можете да видите в различните магазини-дистрибутори. Що се отнася до качеството от intershop сами споделят за ползотворното сътрудничество с Тед и други известни фирми за матраци.
Онлайн магазинът е лидер по съотношение цена-качество, а промоциите са ежедневие. В удобно организираните категории можете да избирате между най-добрите наши и чуждестранни марки матраци. За всяка поръчка получавате и безплатна доставка, така че сте наясно каква ще бъде крайната стойност още докато разглеждате сайта. При покупки над 600 лв са предвидени подаръци- възглавници или протектор за матрак. Постоянните промоции достигат до 60 % и правят покупката на матрак в повече от изгодна инвестиция.

Къде да намерим голямо разнообразие от матраци онлайн?

Както вече споменахме в intershop.bg можете да намерите изключително голямо разнообразие от модели и марки матраци. За да бъдете максимално улеснени при избора, ще ви представим накратко фирмите производители и техните продукти. В онлайн магазина intershop ще намерите предложения на над 20 различни производителя, между които Тед, Resta, Magniflex, Sealy, Relax и други. Съвременните компании за производство на матраци и спални принадлежности работят с цел задоволяване нуждите на клиента и непрекъснати подобрения в дизайна и функционалността на продуктите си. Още от откриването си мемори пяната става хит и се използва за много и различни цели. Като ядро на матрак мемори пяната позволява на тялото ви да се отпусне и отпочивате без всички неприятни и нежелани схващания, които се получавате при използването на неудобно легло. Най-често ще срещнете матраци с пружини Бонел, които са широко използвани заради своята издържливост и товароносимост. Матрачните пружини са обгърнати от олекотен иглонабит латексиран филц, пенополиуретанов пласт с висока степен на плътност и антиалергична силиконова вата. Калъфът е капитониран с дамаска, която придава допълнителна мекота на матрака и комфорт на цялото тяло.
Онлайн магазинът intershop.bg разполага с онлайн съпорт в рамките на работния ден и служителите са готови да отговорят на всички ваши въпроси и да ви насочат към най-правилната и изгодна покупка. На сайта можете да прочетете още интересни факти от историята на матраците, подробно описание на всеки продукт и подробности около различните марки. Не отлагайте, а си подсигурете спокоен сън и почивка с матраци от ново поколение още днес!

Публикувано в дом и обзавеждане с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.