Какво включва услугата интериорен дизайн от Софстройремонт

Услугата интериорен дизайн е все по-разпространена и все повече хора се интересуват от нея. И не говорим само за тези, на които им предстои да отворят заведение или търговски обект, а такива, които търсят и използват услугата за своя дом – апартамент или къща. Някои са запознати какво точно представлява тази услуга, други не съвсем, и именно поради тази причина избрахме да ви разкажем какво включва тях при едни от най-добрите в бранша, а именно фирмата Софстройремонт.

Преди да продължим, искаме само да споделим, че тази фирма е от доста години на пазара и може освен с интериорни решения, да ви съдейства и с архитектурни такива, ако имате необходимост.

При тях услугата интериорен дизайн е на 3 етапа. Първият етап е консултация с клиента и обсъждане на неговите специфични изисквания. В тази първа среща, дизайнерите ще ви предложат и техните концептуални решения, като вземат предвид всички фактори като слънчева светлина, изглед, разпределение на помещенията и др.

Втората стъпка в процеса е изготвяне на чертеж, представящ функционалното разпределение в план. За всеки проект те предлагат до 5 варианта на 2D функционални разпределения на мебелите в помещенията (чертежи в изглед отгоре и 3D визуализации с висока резолюция – до 3 цветови варианта.

След като се спрете на един от всички варианти се пристъпва към осъществяването на проекта, а именно избор на мебели, осветление, уреди, килими, завеси и други аксесоари.

Най-хубавото на фирма Софстройремонт е, че работят бързо и качествено, а освен това и предлагат доста изгодни цени. Средната цена за услугата интериорен дизайн е 19 евро на квадратен метър, което е една много добра сума. Освен това, те непрекъснато поддържат връзка с клиентите си до пълното завършване на проекта, така, че може да бъдете сигурни че всичко е в правилните ръце.

Ако имате нужда от подобен тип услуга, то определено може да им се доверите напълно.

Публикувано в Дом и обзавеждане. Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.