Полезен съвет: Инфрачервеново отопление за баня

Независимо дали човек живее на квартира или в собствен дом, уютът в повечето случаи се поставя на първо място. Именно затова всеки се опитва да си създаде максимален комфорт на разумна цена. Какво по-добро решение от инфачервено отопление за баня?

Инфрачервено отопление за баня осигурява климат, подобен на SPA, пести място и енергия. Като допълнително или основно отопление за баня, инфрачервеното създава идеалния уелнес оазис във всеки дом.

4 причини защо инфрачервено отопление за баня е отличен избор за всяко домакинство
1. Спестяване на пространство: с различни опции за дизайн и монтаж.
2. Предотвратяване на мухъл: особено във влажни зони, като например в бани по стените. Конвенционалните нагреватели загряват въздуха и оставят стените студени, което ги прави безполезни за предотвратяване на мухъл. Инфрачервеното отопление загрява и изсушава стените вместо въздуха, което го прави идеалното средство за предотвратяване на мухъл.
3. Лечебен ефект: попиването на топлина в кожата, което се усеща като топла слънчева светлина в пролетен ден, е особено невероятно успокояващо.
4. Икономия на енергия: Инфрачервените излъчватели консумират малко енергия в сравнение с други електрически нагреватели и могат, благодарение на способността си да контролират точно температурата с модерни термостати, да използват по-малко енергия от много други отоплителни системи. Чрез нагряване на предмети в стаята, а не във въздуха, има само минимални загуби на топлина в стаята.

Друго незаменимо удобство за това помещение е електрическа лира. Тази лира за баня осигурява нужното количество топлина, като едновременно с това придава се предлага в различни цветове и ефекти, така че да се слее с интериора в банята.

Препоръки при монтаж на инфрачервено отопление за баня: не е препоръчително инфрачервеният нагревател да се монтира в близост до прозореца, тъй като стъклото не може да съхранява топлината добре. Препоръчително е разстоянието между площта, която ще се отоплява и нагревателя да бъде не повече от 3 метра.

Публикувано в Бани, Дом и обзавеждане с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.