Вътрешен дизайн и интериорните врати в София

Интериорният дизайн през 21 век е поле, което разширява границите си и човек съвсем спокойно може да участва със свои собствени идеи в организиране на вътрешното пространство на дома си. Несправедливо неглижирани понякога интериорните врати остават ключов компонент за цялостната визия на помещението. Фирмената политика на Bacca за интериорните врати почива на схващането, че вратата е „лицето“ на жилището.Все пак вратата е първото, което виждаме от вътрешния дизайн на жилището. Фирмата разполага с интернет страница и физически магазин в София,където можете да разгледате невероятна колекция от интериорни врати и получите полезна информация от служителите.

Как ще обзаведем дома си зависи изцяло от нас и нашите идеи и предпочитания. В този текст ще се опитаме да представим различни гледни точки относно присъствието на интериорните врати във вътрешния дизайн.

Повечето интериорни дизайнери не обръщат особено внимание на вратите и като че ли ги приемат за даденост. В повечето статии, посветени на вътрешен дизайн, ще намерите съвети за това какви завеси да сложите или как да подредите книгите си, но почти нищо за интериорните врати.

Интериорните врати имат история и традиция на развитие както и всички останали компоненти от пространственото организиране на сградите. Стига се до крайна екстравагантност при модели врати като тази на Tobias Franzel, която се обръща као пинг-понг маса, а изкуството взима превес в предложената от аржентинския дизайнер Leandro Erlich „натрошена врата“.

Повечето интериорни дизайнери ще ви кажат да обърнете специално внимание на прозорците и да „пуснете“ светлината в дома си. Относно вратите можете да разчитате на простото правило, че трябва да изберете врата, която да е или неутрална по отношение на другите компоненти в интериорния стил, или да е в синхрон с тях. Неприятно е интериорната врата да „стои не на място“ .Днес с една дума може да се каже, че модерно е да е функционално и качествено.

В това отношение интериорните врати на Перфект Мебел са не само модерни, но и естетически издържани, откривайки безкрайни възможности за комбинация с различни стилове. Няма нищо по-приятно от това да наречем дома си свой,след като сме оставили своя индивидуален почерк във всяка негова частица. Сега можете да направите това и с интериорните врати чрез надежден партньор.

Публикувано в Мебели с етикети , . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.