Колко струва маслото от бразилски орех?

Когато става въпрос за поддържането на красотата и изрядния ни външен вид, изглежда сме готови на всичко.

Историята помни много фрапиращи или смешни опити да се постигне идеала за красота. Няма да се спираме подробно на различни куриози, а ще обърнем поглед към бъдещето, където непременно присъства желанието за завръщане към природата. Един от най-добрите примери за това как може да се съчетае най-доброто от природата в полза на човека е онлайн магазинът за био продукти тук…

От незапомнени времена природата е била източник на вдъхновение и просперитет за човечеството.Изключително ценената и доста скъпа всъщност дамска козметика започва да се създава на база стари билкови рецепти.

Късче от природата, но в чист вид онлайн био магазинът предлагат – под формата на натурално и кондензирано – масло от бразилски орех. Цената е абсолютно минимална и всъщност определяща бразилския орех като една от най-евтините алтернативи на скъпите козметични салони. Можете с евтина натурална козметика просто да пренесете козметичния салон у дома и да спестявате, докато изглеждате все по-добре.
Маслото от бразилски орех е богат източник на селен и може да се използва като заместител на лосиона за тяло или да се добавя в шампоан и домашни маски за коса. И в двата случая ще получите мигновени резултати, които ще се разгръщат постепенно, гаранция за това, че постигнатите резултати ще са трайни.

Малко научни факти около бразилския орех ще хвърлят светлина върху почти магическите му свойства. Вече споменатият селен оказва много добро въздействие като хидрататор на кожата и третираната зона и с едно нанасяне получавате хидратация в продължение на цяло денонощие.

Комбинацията от омега-3 мастни киселини и витамини в маслото от бразилски орех действа като енергийна „бомба“ за косата, грижейки се за скалпа и косъма едновременно. В крайна сметка получавате естествено кондиционирана коса, която ще ви накара да забравите за проблеми като косопад и накъсани краища.

В сайта ще намерите още редица козметични чудеса от природата на повече от преференциални цени. Всъщност ценовият диапазон варира от 5 до 20-30 лв в зависимост от опаковката и конкретния продукт. Природата и всички ползи за вашия външен вид и здраве чакат на няколко клика разстояние.

Публикувано в Любопитно с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.