Как мълниеприемник с изпреварващо действие предпазва обектите?

Бързото развитие на технологиите в днешно време е причината да можем да се възползваме от ефективни и висококачествени продукти, за които преди години дори не сме мислили, че съществуват. В следващите редове, ще се спрем на темата за мълниеприемник с изпреварващо действие, който е най-сигурния начин за защита от мълнии.

Как мълниеприемник с изпреварващо действие предпазва обектите?

Мълниеприемникът с изпреварващо действие е разновидност на обикновения такъв, но с разликата, че покрива значително по-голяма площ. Разбира се, той има и много други предимства, които го правят най-надеждното средство за мълниезащита в днешно време. При този вид мълниеприемници, се наблюдава създаването на магнитно поле, от магнитното поле на земната повърхност, осигуряваща изпреварващото им действие. Така се създава положителен заряд в зоната на гръмоотвода, за да има по-голям шанс мълнията да попадне върху него, а не върху защитавания обект.

Ако и вие искате да поставите надежден мълниеприемник с изпреварващо действие върху своя обект, то помислете за мълниеприемник AIDITEC, който е първият по рода си мълниеприемник с изпреварващо действие, който позволява да се упражнява непрекъснат контрол и мониторинг на състоянието му. Мълниеприемникът разполага с контролен панел, който позволява контрола му по време на експлоатация.

Фирмата, която го предлага у нас е Диком ООД в гр.Варна, които са едни от лидерите на пазара за мълниезащита и заземителни инсталации. Екипът им гарантира за високото качество на мълниеприемника с изпреварващо действие и за това, че ще го монтира според всички приети изисквания за целта. В техният сайт Dikom-Varna.com ще откриете допълнителна информация по темата, както и снимков материал от техните завършени обекти.

Свържете се с тях на 0889 203 305 или чрез формата за контакт в сайта им. Те с удоволствие ще ви обяснят всички детайли относно поставянето на мълниезащитата върху вашия обект.

Публикувано в Актуално, Технологии с етикети , . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.