Колко струва застраховка Каско „Избор“?

Ако се интересувате от автомобилно застраховане и се чудите каква точно застраховка да изберете за своя автомобил, за да можете да се възползвате от възможно най-много неща срещу достъпна за вас, цена – продължете да четете настоящата статия докрай, за да получите полезна информация относно застраховка Каско „Избор“ от SDI.

Един от най-често задаваните въпроси в Интернет пространството относно тази тема е колко струва застраховка Каско „Избор“? Това е напълно нормално, предвид че потребителите се интересуват най-вече от цената преди изборът на конкретна услуга. Застраховка Каско „Избор“ има редица предимства, за които ще ви разкажа в следващите редове.

Едно от тях е свързано именно с това колко струва застраховката. За ваше улеснение, вие сте хората, които сами определят за каква стойност да застраховате автомобила си, като пазарната му цена е без значение. Тоест, избирате на каква стойност да застраховате вашата кола и в зависимост от това, се определя каква е цената, която ще заплатите за застраховка Каско „Избор“ от sdi.bg.

Като има два типа обезщетяване – единият е по експертна оценка, а другият е с право на доверен сервиз. Разбира се – вторият е с по-висока цена, но и с по-голямо предимство за вас. При него, застрахователната компания се разплаща директно с автосервизът, който ремонтира автомобила. Хубавото е, че в този случай няма риск за вас обезщетението да не е достатъчно за покриване на щетите. И разбира се, ако сте притежатели на клубна карта SDI, получавате 15% отстъпка от цената.

И преди да сте си помислили, че само това са предимствата на застраховка Каско „Избор“ от SDI, бързам да споделя с вас и останалите.

Колко струва застраховка Каско „Избор“?

Наличието на тази застраховка включва признаването на три щети „без документ“ на паркинг. Без да е необходим протокол от КАТ или двустранен констативен протокол. Друго допълнително покритие е и асистанс на пътя, което е особено подходящо за водачи без технически познания за автомобила. То включва обездвижване на МПС вследствие на застрахователно събитие. Покриват се и разходи на застрахования вследствие кражба на регистрационни табели (за автомобили от 6 500 до 12 000 лв.)

Помислете добре относно автомобилното застраховане и сами ще стигнете до извода, че застраховка Каско „Избор“ покрива всичко необходимо за един шофьор и осигурява неговата сигурност на пътя. Посетете и сайта на фирмата, където можете да научите повече относно застраховка Каско „Избор“, както и за останалите застраховки, които се предлагат. Вижте и коментарите на доволни потребители, които са се възползвали от застраховката и са изключително доволни.

Не правете компромиси с вашата сигурност и защитеност на пътя. Инцидентите и повредите по време на пътуване са често срещани неприятности, които не могат да бъдат планувани или предотвратени. Но наличието на застраховка Автокаско, ще ви помогне за справянето с щетите в следствие на настъпило подобно събитие. Така че не се колебайте да си осигурите сигурност и защитеност, чрез застраховка Каско „Избор“ от SDI. Ако желаете да се свържете допълнително с екипа на фирмата им, не се колебайте да го направите на посочения телефон за контакт: 0 800 11 300 или като им пишете, чрез онлайн чата им.

Публикувано в Актуално, България с етикети , . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.