Предимствата на конзолните тоалетни чинии и техните особенности

Напоследък много популярни станаха така наречените тоалетни без резервоар. Веднага трябва да се отбележи, че в повечето случаи те имат резервоар, но само той е скрит в стената. По-долу ще разгледаме подробно как работи тоалетната без резервоар, какви видове има и неговите характеристики.

Основното предимство на тоалетните чинии без резервоар е тяхната привлекателност, тъй като всички атрибути са скрити зад стената. Следователно те изглеждат необичайни и модерни, така че банята придобива съвсем различен вид. Благодарение на всички тези моменти продуктите без резервоар станаха широко разпространени сред собствениците на жилища и апартаменти. И те са особено актуални в съветските апартаменти с малки бани.

Особеността на тези устройства е, че те са закрепени към стената и не влизат в контакт с пода. Тяхната инсталация е най-трудна, тъй като инсталацията включва използването на метална конструкция, която изпълнява не само носещата функция, но и служи като кутия за дренажния резервоар. Монтажът, като правило, се извършва от тръби с квадратно сечение или друг метален профил с висока якост.

Трябва да кажа, че много хора се съмняват в надеждността на този водопровод, поради което предпочитат модели с покритие. Всъщност, ако следвате инструкциите за монтаж на такава тоалетна, тя може да издържи тегло от повече от 400 кг, съответно лесно може да издържи човешко тегло.

Схемата за монтаж на конзолната тоалетна
Що се отнася до самия резервоар, той изглежда различно от обичайните керамични устройства и прилича на пластмасов контейнер. Въпреки това, принципът на неговата работа е същият като този на традиционното оборудване. Единственото нещо е, че дренажното задвижване се изпълнява с помощта на лостове.

По-добре е да поверите инсталирането на такава конструкция на специалисти, инсталацията има редица характеристики

Тук при нас bgmaistor ще откриете правилната за вас конзолна тоалетна чиния на добра цена и неоспорвано качество.

Публикувано в Дом и обзавеждане. Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.