Евтини врати за интериора от естествени материали – Феникс Корект

Като чуят евтини врати за интериора много хора си представят такива с ниско качество, изработени от пластмасови елементи и дори имащи неприятен аромат. Цялата ви представа на този тип интериорни врати ще се промени когато се запознаете с продуктите в онлайн магазина Феникс Корект.

Феникс Корект предлага евтини, но качествени интериорни врати, изработени от естествени материали. Това е особено важно не само за естетическия вид на дома ви, но и за вашето здраве. За разлика от повечето евтини интериорни врати, които ще срещнете на пазара, тези във Феникс Корект са наистина качествени и създават добри условия за топло и шумоизолация. Освен това вратите са здрави и устойчиви и издържат доста дълго време.

Конструкцията на вратите е от масивни греди, които са захванати с винтове, а не залепени, което им придава по-голяма здравина. Повечето модели в този онлайн магазин са покрити с декоративно PVC DeLuxe фолио. Това дава не само повече устойчивост срещу механични повреди, но и луксозна визия.

Освен, че предлага настина качествени врати за интериор от естествени материали, Феникс Корект се грижи за всеки свой клиент и прави пазаруването през сайта им истинско удоволствие. Така например, ако сте от София може да поръчате вашите врати, а доставката и монтажът за вас ще са абсолютно безплатни. Преди да ви бъде изпратена поръчката, човек ще дойде на място да вземе точните размери на интериорните ви врати, за да няма объркване и всичко да е наред.

Вратите в този магазин са на супер изгодни цени, въпреки, че са изработени от здрави и естествени материали. Съвсем спокойно ще намерите модели по 300 и по-малко лева. Голямото разнообразие от цветове и шарки, както и възможността да получите плътна врата, или такава със стъкло, е още една причина да разгледате предложенията им още сега.

Който и модел да изберете, ще останете много доволни, качеството им е перманентно.

Публикувано в Дом и обзавеждане. Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.