От къде можете да закупите климатик на изплащане

Техниката крие своите рискове и обикновено се поврежда в най-неподходящия момент. Или средствата ви са недостатъчни, или те са предназначени за закупуването на нещо друго, което не търпи отлагане. Това обаче означава ли, че ако климатикът ви се повреди точно в разгара на зимата, ще трябва да се лишите от топлина? Не, разбира се. Възможността голяма част от уредите да бъдат закупени на изплащане е прекрасна и подходяща точно за такива моменти.

Това е възможност, която ви предлага и Фреш Клима София – дългогодишен вносител и дистрибутор на климатични системи на едни от най-известните световни производители. На вашето внимание са:
• инверторни климатици, при които мощността се регулира автоматично под влияние на външната и вътрешната температура. Това тяхно преимущество неминуемо ще доведе до намаляване на разходите за електроенергия, която е едно сериозно перо във всеки семеен или фирмен бюджет;
• хиперинверторни климатични системи, които изискват малко по-висока първоначална инвестиция, но с намаляването на сметките за електричество, тя бързо бива оправдана.

По отношение на монтажа ще откриете:
• модели за стенен монтаж, които са най-подходящи за жилищата. Предлагат се различни марки и мощности на достъпни цени, а кой точно е най-подходящият за вас, зависи най-вече от големината на помещението и цената, която сте готови да заплатите;
• подови климатици, които са предназначени за монтиране в помещения, където стенният монтаж е немислим. Обикновено те се монтират директно на пода или под някой от прозорците;
• колонни климатични системи, които са изключително мощни, а това ги прави подходящи за отопляване или охлаждане на големи пространства.

Фреш Клима София е тук, за да ви протегне ръка в труден за вас момент. Доверете се на протегнатата ръка, която ще ви донесе единствено ползи и няма да позволи да останете на студено, когато навън вилнее лютата и дълга зима.

Публикувано в Дом и обзавеждане, Отопление. Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.