Управлението на имоти е задължителна услуга

Още от заглавието на днешната ни статия става ясно каква ще бъде темата ни днес, а именно управлението на имоти.  Със сигурност статията ще бъде доста полезна на всички, които отдават жилище под наем и нямат възможност да го държат под око.

Най-важното, което трябва да знаете за услугата управление на имоти, е това, че тя няма да ви струва скъпо. Важно е да направим това уточнение, защото доста хора се заблуждават, смятайки, че услугата е непосилна и не е достъпна за всеки.

Избирайки правилната фирма за управление на вашия имот, би било добре да знаете, че сумата за самата услуга възлиза само на 7 процента от наема на имота. А няма как да не се съгласите, че таз цена е доста ниска за удобствата, които ни предоставя услугата.

Никой не обича да посещава събрания на Етажната собственост, тъй като в повечето случаи те завършват с кавги между съседите. Едно от предимствата на управлението на имоти, е че фирмата изпраща служител, който посещава въпросните събрания и защитава вашия интерес.

Случаите, когато управлението на имоти ни е най-необходимо, са: изготвянето на обява, а и на реклама с цел набиране на кандидати за наематели на съответния имот; подбор на най-правилните наематели за вашето жилище; ежемесечното събиране на наема; редовни огледи на целия имот, за да се установи дали той се поддържа правилно от самите наематели; извеждането им от имота при установяване на некоректни дейности; плащане на всички данъци, свързани с имота и още много други.

управление на имоти в град София

Улеснението, което ни предлага услугата управление на имоти, е огромно. Ето защо ви съветваме да се доверите на правилната фирма. Най-бързият и лесен начин да я намерите, е като посетите сайта й, на който ще намерите необходимата ви информация, както и различни начини, за да се свържете със самата фирма.

Публикувано в Имоти с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.