Забравете за традиционните котлони с новите котлони за вграждане Тека

Удобството да готвите вкусна и здравословна храна у дома отдавна не е мираж.

Домашният уют се създава от всички онези скъпи моменти, които не струват нищо материално. Що се отнася до тези неща, за които трябва да плащате, те също не струват много с котлони за вграждане Teka.

Нещо повече – вече можете да ги намерите на цени по-ниски дори от тези на официалния сайт на немската компания. Разбира се всеки би се запитал как. Тека са компания със световно присъствие и безкомпромисно качество на продуктите. Особеното е, че не работят с клиенти на дребно и не можете да си закупите електроуред директно от тях, но вътрешнофирмената им политика е насочена към нуждите на клиента. Така вие можете да се сдобиете с модерни плотове за вграждане или с мечтаната печка на възможно най-ниските цени за страната от официалния им представител тека.com.

Сравнението между цените на немските електроуреди от тази марка в големите магазини като Технополис, Техномаркет и Емаг показва красноречиво, че процентни отстъпки и възможно най-ниската цена можете да получите само през сайта на дистрибутора им.

По отношение на доставката, условията са ясно определени на сайта, като калкулирането става на момента. Изчислява се разстоянието между желаната локация и склада на фирмата в София. Така вие сте наясно още в началото на поръчката какво дължите.

Забравете за традиционните котлони с новите котлони за вграждане Тека

Като оставим за момент параметъра цена и организационните детайли по доставката на електроуредите за вграждане, ще се спрем на въпроса защо да изберете точно котлони за вграждане Тека пред другите варианти а пазара.

Котлоните по начина си на загряване биват електрически, газови или индукционни. Най-слабо познати, но най функционални са индукционните и затова ще се спрем по-подробно на тях. С такъв котлон вие готвите два пъти по-бързо, отколкото на газ и си спестявате всички разходи по зареждането на бутилки и, най-важното, елиминирате всички опасности от инциденти и изтичане на газ.

Сърцето на индукционните котлони за вграждане е индуктивният елемент т.е. бобина, която създава електромагнитно поле, което индуцира токове при досег с метален съд. По този начин загубата на топлина в околната среда е сведено до минимум и резултатът е, че няма да изпитване дискомфорт от високите температури при готвене и ще постигате завидни нива на енергийна ефективност. С други думи, с индукционни котлони за вграждане вие ще намалите средномесечната си сметка за електричество, превръщайки закупуването на котлони в инвестиция с дългосрочна възвращаемост.

Модерните котлони за вграждане Тека не се ограничават само с изброените по-горе преимущества, тъй като са разработени да обслужват натовареното ежедневие на съвременния човек. Функцията „Stay warm“ поддържа храната топла толкова, колкото е необходимо. Също забравете и за синдрома „изключих ли котлона преди да изляза“. Котлоните за вграждане са оборудвани със смарт система (таймер, защита от прегряване, автоматично изключване, звуков сигнал и др.) и панел за сензорно управление, осигурявайки контрол и защита, които ви гарантират безопасност на работа по всяко време.

Изобщо ще забравите също и за купчината препарати,използвани за почистване на традиционните електрически котлони. Сега е далеч по-лесно. Накрая, но не на последно място ще ви пожелаем: Добър апетит!

Публикувано в Дом и обзавеждане с етикети , , . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.