Подходяща форма на дома според фън шуй

Каква трябва да бъде формата на дома и как трябва да бъде подредена всяка една стая в него според фън шуй?  Ако искате да научите отговора на всички тези въпроси, то тогава сте попаднали на правилното място.
Спазвайки правилата на китайското учение, можете да бъдете сигурни, че домът ви ще бъде хармонизиран. Но каква трябва да бъде неговата форма? Според фън шуй от fengshuibg.com острите ъгли не са препоръчителни. Ето защо би било добре да ги избягвате. Разбира се, няма как да очакваме, че всички ъгли в дома ще бъдат загладени, но в случая става дума по-скоро за това, че бихте могли да усвоите пространството около ъглите, поставяйки саксийни растения.
Задължително е да обърнете специално внимание на пространството около входната врата. Фън шуй учението съветва това пространство да бъде светло и да не бъде претрупано, което означава, че там не трябва да има обувки. Бихте могли да ги подредите в шкаф, който обаче не бива да бъде поставен точно до вратата.
Кухнята е още едно от помещенията, които фън шуй съветва да бъдат подредени по правилен начин. На първо място е важно да обърнете внимание на цвета. Когато става дума за кухнята, то тогава най-добре би било преобладаващият цвят да бъде бял. Поставете саксийни растения, като се препоръчва те да бъдат билки.
Спалнята също е сред особено важните помещения според фън шуй. Ето защо местоположението на леглото е от първостепенно значение. Тук е мястото дебело да подчертаем, че разположението му е различно за всеки и се определя спрямо личното Гуа число. Бихте могли да го изчислите и сами, когато знаете как. Повече информация за изчисляването на числото Гуа спрямо рождената ви дата можете да откриете в уеб сайт, чиято основна тематика е свързана именно с фън шуй учението.

Публикувано в Дом и обзавеждане с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.